MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, son günlerde hakkında bir çok iddialar ortaya atılan Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu’na tam destek verdi. Bugün düzenlenen basın toplantısında Bostancıoğlu ile birlikte basının karşısına çıkan Danışmaz, bu iddiaların başka amaç taşıdığını, Gümüşova’ya hizmet etmek isteyen bir belediye başkanının engellemek istendiğini vurguladı.
Danışmaz, “ Gümüşova Belediyesi’nde içişleri bakanlığı müfettişlerince yapılan incelemeler sonrasında soruşturmalar hakkında aslı astarı olmayan dedikodular çıktı. Şaibeli hiçbir belgeye dayanmayan söylentiler bunlar. Hazırlanan dosyayı Genel başkanımıza götürdük. Genel Başkanımız bu olayı muhalefet partilerinin belediyelerinin hizmetinin aksaması için yapılan bir saldırı olarak niteledi. Bu olayda usulsüzlük olduğuna inanmadığını, belediye başkanımıza ve belediye meclis üyelerimize sonuna kadar inandığını, mevcut belediye başkanlarına sonun kadar güvendiğini belirtti.” Dedi.
Danışmaz, zaman zaman her belediye soruşturma geçirir diyerek, Gümüşova Belediyesi hakkında ortaya atılan iddiaların farklı amaçlar taşıdığını, böyle iddialara pabuç bırakmayacaklarını söyledi.

Danışmaz, “ Bütün belediyeler hakkında soruşturma açılır. Düzce’nin Mevcut belediye başkanı da 33 soruşturma geçirdi. Müfettişler gelir inceler, bazen dosyalar yargıya intikal eder, suçlu suçsuz ayrılır. Ancak burada farklı bir amaç var. Gümüşova’ya en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan, 50 yıl sonraki Gümüşova’yı hazırlamaya çalışan bir belediye başkanının hizmetlerini engelleme adına şaibe oluşturmak amacı var. Biz böyle saldırılarda bulunan kimseye pabuç bırakmayız. Asılsız her suçlamaya göğüs germeye hazırız.”  İfadelerini kullandı.

Haber; H. İŞCAN