CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, belediyesini topa tuttu. “Bunlar ipin ucunu kaçırmış” diyen Karslıoğlu, gelir gider dengesinin kurulamadığını savundu.
Karslıoğlu televizyonumuza yaptığı açıklamada su ve ulaşım konusunda vatandaşlara büyük kolaylık getirecekleri vaadinde bulundu.
Karslıoğlu, “ belediye gelir gider dengesini perişan etmiş. Para alabilecek yerlere saldırmış. Diğer iller aldıkları paralarla gayet güzel hizmetler yapıyor. Biz neden yapmayalım. Belediye kar etme yeri değil, herkes öyle bakıyor. Hayatım boyunca yüzüm hiç kızarmadı ne söz verdiysem tuttum. Ulaşım daha ucuz hale gelecek.” dedi.
Vatandaşın kendisine güveni olduğunu söyleyen Karslıoğlu, “ ak parti le biz yarışıyoruz. İsteyen istediği anketi yaptırsın.” dedi. Karslıoğlu ayrıca Konuralp’in 1. Parti olarak çıkacaklarını da sözlerine ekledi.
Ulusal gündemi de değinen Karslıoğlu, Başbakan’ın CHP ile cemaat ilişkisine yönelik söylemlerini eleştirdi ve haksızlık yaptığını söyledi.
Karslıoğlu, “Paralel yapı CHP’yi parmağında oynatıyor diyor. Biz Türkiye cumhuriyeti kanunlara uyan, herkesle ilişkimiz yandır. 3 ay önce Bülent Arınç gidip delini öpüp duasını aldım diyen biz değildir. Bu kadar haksızlık yapan başbakanın sonunu iyi görmüyorum.” dedi.
Karslıoğlu, Başbakan’ın 30 Mart’ı yerel seçimlerden çıkarak referanduma dönüştürdüğünü, Kendine oy verenlere milli irade olarak gösterirken vatandaşları ayrıştırdığını savundu.

Haber; S.KAŞKIR