MHP’de yaşanan kaset olaylarının ardından istifalar birbiri ardına gelmiş ve MHP’de deprem niteliğinde bir süreç geçmeye başlamıştı. Yaşanan kaset olaylarını değerlendiren MHP birinci Sıra milletvekili adayı Ömer Küçük, kasetlerin MHP’ye güç kattığının farkında değiller.” İfadesini kullandı.
Yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamasında istenilen tek şeyin MHP’nin mecliste grup kurmamasını istemek olduğunu ve MHP’yi yıpratmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Küçük, “Anayasanın maddelerinde değişiklik yapmaya talip olan iktidarın MHP’yi mecliste istememesi ve halkı dikkate almaması onun eksikliği.” dedi.
Kaset olaylarını gündeme getirenlerin vatandaş tarafından hoş karşılanmadığını ve vatandaşın “acaba bizim evimizi de dinliyorlar mı” diye düşüncesine sahip olduğunun vurgusunu yapan Küçük, “Size özel hayatı vatandaşın önüne pervasızca seriyorlarsa vatandaş düşünüyor. Bizim de görüntülerimiz çıkar mı diye düşünüyor.” dedi.

MHP’nin üst düzey yöneticilerinin bu duruma düşmeleri kabul edilemez ama bunu böyle ortaya atanlar kadar da edepsiz olmaz.” Diye tepkisini dile getiren Küçük, “Bu durumdan menfaat bekleyenler MHP’yi dışarı itenler kasetlerin MHP’yi güç kattığının farkında değiller.” Şeklinde konuştu.

Haber; R. BAL