Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, 31 Meclis üyesi adayı, il genel meclisi adayları ve listelere giremeyen aday adayları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun da katıldığı kahvaltı Belediye Sosyal tesislerinde düzenlendi. Kahvaltıda konuşan Başkan adayı Keleş, listelere giremeyenlere yönelik konuşmasında aday gösterilmeseler de tüm organizasyonlarda akıl danışacaklarını söyledi. Keleş, geçmiş dönemlerde yaptıkları hatalara bir daha da yapmayacaklarını da sözlerine ekledi.
HATALARI NOT ETTİK
Keleş, “Sizler meclis listesine yazılmamış olabilirsiniz ama şunu bilin ki Düzce Belediyesi’nin gönüllü meclis üyelerisiniz bunu aklınızdan çıkarmayın. Her zaman her yerde bütün yaptığımız organizasyonlarda sizlerin de akıl danışmaya gayret göstereceğimizi ifade ediyorum. Geçmişte yaşadığımız birçok tecrübe var. Yaptığımız hatalardan gördüğümüz zararları not aldık. Yaptığımız hataları tekrarlamak konusunda çok kararlıyız. Gerçek çalışmayı ortaya koymak için ortak akılı kullanmamızı gerektiğimi çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde kurduğumuz genç ve dinamik kadro ile Düzce’nin hak ettiği hizmeti vermeye çalışacağız.” dedi.
OY ORANI ARTARAK DEVAM EDİYOR
Keleş, seçim çalışmalarına da değindi ve yaptıkları anketlerde Ak Parti’nin oy oranının artarak devam ettiğini söyledi.
Keleş, “Yaptığımız tüm araştırmalar, gezdiğimiz tüm cadde ve sokaklar Ak Parti’nin çok güçlü olduğu ve seçim kaybetmeyeceğini gösteriyor. Bunu biz gördüğümüz gibi rakiplerde görüyor. Anketler, özel araştırmalar yaptırıyorum ben görüyorum ki Düzce’deki oy oranı artarak devam ediyor. Bugün yaptığımız anketlerin ortalaması Elhamdülillah yüzde 65’in üstündedir. Durmak yok yola devam diyerek, daha çok gayret göstereceğiz diyorum.”dedi.

HABER; S.KAŞKIR