Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Keleş'in dün akşam düzenlenen programında yine adresi ağa mahallesi oldu. Ağa Mahallesi sakinleri ile biraraya gelen Keleş kensisi için hazırlanan Kürtçe seçim müziği eşliğinde önce halay çekti ardından müzik için teşekkür etti.

 


Başkan adayı Mehmet Keleş çekilen halayın ardından konuşma yaptı.Ağa Mahallesinin kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Keleş ''buraya seçim süreci boyunca 5 yada 6.cı gelişim oldu. Daha da geleceğiz. Burası benim ikinci evim gibi”.dedi.

“Buradan şunun sözünü vermek istiyorum. İnşallah göreve gelir gelmez Ağa Mahallesi'nin kaderini değiştireceğiz. Başta Doğalgaz noktasında'ki sözünü de aldık. Vakit kaybetmeden vatandaşlarımızı doğalgaza kavuşturacağız. Ardından çocuklarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri oyun parklarını oluşturacağız ve halkımız için de sosyal donatı alanları ve taziye evini yapacağız'' dedi.

Ağa Mahallesi'nden en az yüzde 90 oy beklediğini belirten Keleş, Ağa Mahallesi'nin tüm sorunları ile yakından ilgilenme sözü de verdi.

 

Haber;P.Yıldırım