Bir buçuk aylık aradan sonra görevine devam eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bugün basına yaptığı açıklamalarda sert konuştu. Özellikle adaylık konusuna değinen Keleş, kararına kimsenin karışamayacağını söyledi.

“Halkın dışında hiç kimse benim vereceğim kararda etkili olamaz.”

AK Parti tarafından Düzce Belediye Başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından parti tarafından bağımsız adaylığı konusunda herhangi bir görüşme yapıp yapmadığına cevap veren Keleş, “Bu konuda zaman zaman daha önce görev yaptığımız arkadaşlar beni aramışlardır. Ancak AK Parti kendi kararını vermiştir. Keleş'te kendi kararını verecektir. Düzce halkı dışında hiç kimse benim vereceğim karar üzerinde etkili olamaz.” şeklinde konuştu.

“Bütün partilerden adaylık teklifi aldım.”

Partisi tarafından aday gösterilmemesinin ardından herhangi bir partiden teklif alıp almadığına da cevap veren Başkan Keleş, “Aday olarak gösterilmememin ardından bütün partilerden adaylık teklifi aldım. Herkesin bir karakteri, siyasi çizgisi vardır. Benim siyasi çizgimde bellidir. Bu siyasi çizginin dışına taşmak istemiyorum. Ancak olursam bağımsız aday olurum.” ifadelerini kullanarak kafalarda soru işaretleri oluşturdu.