AK Parti Düzce İl Başkanlığı, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarını parti teşkilatının en küçük yönetim birimi olan Sandık Danışma Kurulu Toplantılarıyla sürdürüyor. Sandık seçmen listelerinin değerlendirildiği toplantılarda mahallerin sorunları ve çözüm yolları da konuşuluyor.

 

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, kendisinin sorumlu olduğu merkeze bağlı Mergiç Mahallesi’ndeki 1262 ve 1263 numaraları sandık danışma kurulu ile bir araya geldi. Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Kaşıkoğlu katılımı az buldu. Sandık kurulu üyeleri ise katılımın az olmasının sebebi olarak haber verilmemesini gösterirken, Kaşıkoğlu da bir dahaki toplantıda bu konuda daha hassas olunmasını istedi.

 

DAHA HASSAS OLUN!

 

Kaşıkoğlu, “Bir dahaki toplantıda sadece 1 kişi görevli olmasın. Birbirimizle kopan bağlarımızı bir kez daha elde edeceğiz. Bu topluluğu bazı partiler kendi kongrelerinde toplayamıyor. Bu çalışmayı yapan sadece AK Parti’dir. Biraz daha hassas olmanızı istiyorum.” dedi.

 

 

EV SOHBETLERİ İLE DEVAM EDİLECEK

 

Düzce’de bin 6 sandıkta toplandıklarını hatırlatan Kaşıkoğlu, şu bilgileri verdi: “Bir müddet önce başladığımız sandık esaslı çalışma çerçevesinde tüm Düzce’de bin 6 sandıkta örgütlendik. Bu sandık yönetimleriyle seçime kadar danışma meclisleri yapma kararımız vardı. Bu karar çerçevesinde 1262 ve 1263 sayılı sandık yönetim kurullarıyla bir aradayız. Bundan sonraki toplantılarımız ev sohbetleri ile devam edecek.”

 

 

HALKA YAPILACAK EN BÜYÜK HAKARET

 

Makarna-kömür dağıtarak iktidar oldukları şeklinde muhalefet kanadından gelen eleştirilere de tepki gösteren Kaşıkoğlu, en güzel cevabı halkın vereceğini söyledi.

 

Kaşıkoğlu, “CHP’nin dediği gibi halkın AK Parti’ye makarna ve kömür verdiği için oy vermediğini, bunun halka yapılacak en büyük hakaret olduğunu paylaşalım. Burada AK Parti’ye oy verenler var. Hanginiz size makarna-kömür verildiği için oy verdi. Bu ülkenin ana muhalefet ve yavru muhalefeti siz makarna, kömür dağıtarak mı buraya geldiniz? Bunu söyleyenlere karşı halka sandıkta cevap verme hakkı doğuyor mu, doğmuyor mu? Ya da düne kadar evinde zincire vurulmuş, dışarıya çıkartılamayan çocukların bugün dışarıda olduğunu görürsünüz. Bu çocukların evlerinden araçlarla alınıp yine araçlarla okullarına götürülüp getirildiğini görürsünüz. Diyaliz hastaları da aynı şekilde yine ambulans helikopterler en fakir vatandaşımızı alıp ameliyatını yapıp getirmiyor. Bütün bunları konuşup anlatalım. Oyumuzu bilerek verelim.” dedi. 


Haber: S. KAŞKIR