Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 31 Aralık Pazar Günü Kalıcı Konutlar Spor Salonu’nda yapılacak AK Parti 6. Olağan İl Kongresi için çalışmalar hızlandı.

Kongrenin yapılacağı spor salonunun çevresinde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken Düzce Belediyesi’ne bağlı ekiplerce bölgede çevre ve temizlik çalışmaları yürütülüyor. Salona giremeyen partililer ile vatandaşların kongreyi izlemesi için salon dışına kurulacak dev ekran için de çalışmalar devam ediyor.



AK Parti’den kongreye davet
Belediyenin çalışmalarının yanı sıra her şeyin eksiksiz olmasını isteyen AK Parti İl Teşkilatı’nda oluşturulan Kongre Komitesi de hummalı bir şekilde kongreye hazırlanıyor. Komite, kongreye halkı davet etmek için ziyaretler gerçekleştirirken, ilanlar, cadde ve sokaklara asılan afiş ve bilboardlarla da vatandaşlara kongreye katılma çağrısı yapılmaya başlandı.


Salon dışına dev ekran
Öte yandan, Erdoğan kongre öncesinde halka hitap edecek. Salonun dolması durumuna karşı hem Erdoğan’ın konuşmasını hem de kongreyi takip etmek isteyen vatandaşlar için salonun dışına dev bir ekran yapılacak. Vatandaşlar böylece dışarıdan da rahatlıkla takip edebilecek.


Haber: Ö. YILMAZ