Milyonlarca seçmenin bir kez daha sandığa gideceği İstanbul’da tabiri caizse nefesler tutuldu. Geri sayımın başladığı İstanbul’da çalışmalar her iki cephede de tüm hızıyla sürüyor.





İstanbul seçimleri için haftalar öncesinden İstanbul’a adeta çıkartma yapan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İstanbul’un bütün semtlerinde Düzceli hemşerilerimizle buluşup, büyükşehir belediye başkanlığı yarışında Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek istiyor.



Gece gündüz demeden her anın hakkını veren MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, performansıyla dikkat çekerken, her toprağını karış karış gezdiği İstanbul’da son olarak Üsküdar semtinde seçim çalışması yürüttü. Üsküdar vapur iskelesi önünden başlayarak semtin çeşitli noktalarında seçmenlerle istişarede bulunan Caboğlu,  dernek ve lokallerde de oy kullanacak vatandaşlara seslenerek Binali Yıldırım’a oy istedi.



Konuşmasında 15 Temmuz gecesi yaşananlara değinerek söz başlayan Caboğlu şöyle konuştu;

‘Memleketimize kast etmek isteyen güçler, sonrasında ciddi bir ekonomik savaş başlattılar. Oralarda başarı olamadıklarından İstanbul seçimleri ile ülkeyi kaosa çekmek istediler. Samimiyetle söylüyorum bu sefer oy kullanırken memleketinizi düşünerek oy kullanın. Biz MHP olarak hiçbir zaman makam mevki gözetmedik. İstanbul seçimlerinde bizim Cumhur İttifakı’nın adayı var Binali Yıldırım. Oylarınızı ona verin. İstanbul’umuza ülkemize sahip çıkalım, her birimiz bunun için çalışacağız'



Haber: S. AYAN