İstanbul’da Maltepe’den Beşiktaş’a, Bağcılar’dan Sarıyer’e, Beykoz’dan Şile’ye, Bakırköy’den Ümraniye’ye seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.



İstanbul’da yaşayan Düzceliler ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Caboğlu öte yandan Artvinliler, Batmanlılar ve Siirtlilerle de gruplar halinde görüştüklerini, sokaktaki seyyar satıcılardan işletme sahiplerini toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını aktardı.



23 Haziran Pazar günü yapılacak seçim öncesi sokağın yansımalarını da Öncü Haber ekibi ile paylaşan Caboğlu, 31 Mart seçimlerinde ‘Ak Parti nasıl olsa kazanacak’ düşüncesinin hakimiyeti sebebiyle sandığa gitmeyen seçmenlerin bu defa yanılgıya düşmeyeceklerini ve oylarını kullanacaklarını ifade etti. ‘Seçimi Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ alacak diyerek öngörülerini paylaşan Caboğlu, seçim sonuçlarının Düzce açısından önemine değinerek, son ana kadar çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Haber: S. AYAN