Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana AK Partili olan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı, Ak Parti il teşkilatı ilk kez ziyaret etti. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun Ankara’da olması dolayısıyla ziyarete Başkan Vekili Dursun Çakır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İl Başkan Vekili Dursun Çakır, Osman Kılıç’ın kendi partilerine geçmesinden memnun olduklarını ve yollarına hep birlikte devam edeceklerini ifade etti.
Çakır, “ il teşkilatı olarak göreve geldikten sonra ilçeleri ve beldeleri ziyaret programlarını yapmıştık, bu programlarımız devam ediyor. Biz bu programla ilçelere ve belediye başkanlarımızın hepsine bu ziyareti yaptık, buraya ne kadar geç gelsek de sonuçta bu programı da tamamlamış oluyoruz. Göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz, AKP’ye katılmanızdan dolayı da duyduğumuz memnuniyeti burada da ifade etmek istiyorum. Yolumuza bundan sonra hep beraber devam ederiz inşallah hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
Yerel seçimlere altyapı oluşturmak için vatandaşla diyalog halinde olduklarını dile getiren Kılıç ise, sokakta yapılan eleştirilerden rahatsız olduklarını ve makamında eleştiri istediğini belirtti.
Kılıç, “ AKP ailesi olarak bir beldenizi ziyaret etmenizden bende mutlu oldum. Bundan sonra ki birlik ve beraberliğimizin daha sıkı olacağına inancım sonsuz. Daha iyi günlerde daha iyi şartlarda çalışıp kurumsallaşmış bir partimizi daha üst seviyelere çıkarmak için hep birlikte çalışacağımız bir ortamdayız. Önümüzde ki gündemlerde yapılacak seçimlere alt yapı oluşturmak için bizler halen insanlara ne yapabileceğimizi tartışıyoruz. Beldemizle ilgili yapılması gereken yatırımlarımız, çalışmalarımız ve projelerimiz olsun insanlara aktarıyoruz. İnsanların bize bazı konularda eleştirdiği noktalar olacaktır, bu her yerde vardır bu eleştirilere de her zaman açığız eleştiri oldukça biz daha güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Yeter ki insanlar makamımızda eleştirsinler, sokakta yapılan eleştiriler tabi ki bizi rahatsız edecektir ama biz yapılan eleştirilere her zaman açığız.” Diye konuştu.
Ziyaret sonrası Belediye binasın önünde hatıra fotoğrafı çektiren teşkilat üyeleri daha sonra birlikte öğle yemeği yedi.

Haber: H. İŞCAN