AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Öncü TV'nin ilgiyle takip edilen Kitabın Ortasından programında Düzce'de görev yapan ya da yapmış idareci ve yerel yöneticiler ile siyasetçi ve STK temsilcileri hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Faruk Özlü: Naif yapısıyla birlikte fevkalade kibar, teknokrat yapısıyla birlikte hesabı kitabı yapıp senin benim gibi, bilhassa benim gibi kendime çok benzetirim aklına geleni değil hesabı kitabı yaparak konuşan bir kimlik. Dostum. Siyaseti birlikte yaptığımız Düzce Belediye Başkanı. Bakanlık kariyeri ile birlikte Düzce’ye güzel hizmetler etmesini ümit ettiğimiz kimse.

Dr. Zülkif Dağlı: Valimizin Düzce’ye oldukça büyük hizmetleri oldu. Kendisi bir rekora da sahip. Görev süresi 4 seneye yaklaştı. Valililerin uzun kalma rekorunu egale eden ve ilk görevini Düzce’de yapan bir devlet adamı.

Ümit Yılmaz: Benim sevdiğim bir kardeşim. Ümit Yılmaz iyi bir arkadaşımızdır. Yüksek heyecana sahiptir. Yüksek heyecan kendisine bazen ileri bazen geri yaptırsa da sevdiğim kardeşimdir. Hem fikir olarak yola devam ediyoruz.

Mustafa Keskin: Birlikte siyaset yaptığımız ve kaderi paylaştığımız inşallah ileriki süreçte devam edeceğini ümit ettiğimiz il başkanımız.

Dr. Cengiz Tuncer: Ben Cengiz Tuncer’i doktor sıfatı ile daha iyi  tanıyorum. Zamanın her diliminde  kendisine “ şu hastada ne oldu” diyebiliyoruz.  İnşallah Düzce’de iyi hizmetler edeceğini ümit ediyorum.

Mehmet Keleş:  Siyasette sahne aldığı her yerde kendisine  destek verdiğim biri. Keşke kendisi kişisel bazı konularda daha makul ve daha masum bir düşünce yapısı içerisinde olsaydı ve siyasete devam etseydi dediğim kimse.

Yunus Özay Er: Yunus kardeşimiz İyi Parti ile alakalı kendi görevini yapıyor.

Hikmet Keskin: Talihsiz bir arkadaşımız. En zor dönemde en sıkıntılı ve seçimlerin en çok olduğu dönemde  ve en önemlisi 15 Temmuz Darbesi zamanında il başkanlığı yapan ve Ak Parti’ye elinden geldiği kadar katkı sağlayıp ancak girdaplı durumlarla AK Parti’yi karşı karşıya getiren arkadaşımız.

Tuncay Şahin: Ben TSO Başkanı iken benim belalımdı. Şimdi ise samimi arkadaşım. Kadim dostum.

Yavuz Güney: Benim göz nurumdur. Yavuz ile biz partinin en zor dönemlerinde bu sıkıntıları çektik.

Ender Çakar: Kendi kulvarında mazbut esnaf arkadaşımızdır.

 Önder Tonyalı: Düzce’nin geleceği ile alakalı ön görüleri yüksek olan ak sakallılardan bir tanesi olarak görüyorum. Benim ağabeyimdir. Kendisini epeydir ziyaret edemiyorum kısa süre içerisinde ziyaret etmek istiyorum.

Muhsin Yavuz: İlçede son derece başarılı bir kardeşimiz. Parti  ile bütünleşmiş kendi kulvarında puanı yüksek bir kardeşimiz.

Nigar Demircan Çakar:   Nigar hocaya hep sahip çıkmışızdır. Nigar hoca bizim değerimizdir. Tırnak içerisinde söylüyorum  zaman zaman ters düştüğümüz durumlar oldu.  Bizim üniversitemizin başarısı için uğraşan bir kardeşiz.

Cahit Aydın: Düzce bilenen bir esnaf ve siyasetçi.

Mustafa Kayıkçı: Benim çok eski arkadaşımdır. Başarılı bir oda başkanlığı yürütüyor.

Metin Kaşıkoğlu: Beraber siyaset yaptığımız bir. Şuan için ise bulunduğu siyaset ortamına  vefasızlık yapmış biri.

Ömer Faruk Türkseven: Tüm beraberliğimizde karşı karşıya değil yan yana geldiğimiz arkadaşımız.

Sadullah Ünsal: Senin ismini duyunca tansiyonum çıkıyor. Soruların ile insanı darlandırdın ama dostluğu ile takdir ettiğim birisin.