AK Parti Milletvekili adayları seçim gezileri kapsamında köy ve mahallelerle halka buluşmaya ve vaadlerini sıralamaya devam ediyor. Bu kapsamda Sancaklar Mahallesi'ndeki kahvehanede vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Osman Çakır, ulaşımla ilgili büyük bir vaadde bulundu. Tekrar iktidar olmaları halinde havaalanı olmayacak ilin neredeyse kalmayacağını belirten Çakır, “Birbirine çok yakın illere ortak havalimanı kurulacak. Bu kapsamında bölgeye de havalanı kurulacak ve bu havaalanından Düzce de yararlanacak” dedi. Milletvekili seçilmesi halinde eğitim konusuna ağırlık vereceğini de vurgulayan Çakır, “Düzce'nin eğitimdeki seviyesi yükselecek. İlimizde bulunan 11 prefabrik okul kaldırılacak” vaadinde de bulundu.

İktidarları döneminde Düzce'de geç kalan hizmetlere de değinerek özeleştiride bulunan Çakır, “Kalıcı konutlar bağlantı yolu yıllarca tamamlanamadı. Zamanında bitirilemedi” diye konuştu.
Çakır, konuşmasının ardından halkın sıkıntı ve taleplerini de dinledi. Bir vatandaş, mevcut milletvekillerinin seçimden önce ziyaretlerde bulunduğu ancak seçildikten sonra tavırlarının değiştiğini aynı şekilde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın da seçilmeden önce mahalleye gelip dertlerini dinlediğini fakat daha sonra kendileri ile biraraya gelmediği eleştirisinde bulundu ve “Seçilirseniz siz de öyle olmayın” dedi. Çakır ise da bu eleştirileri dikkate aldıklarını seçilmeleri halinde de halktan kopmayacaklarını söyledi.

Haber; C. ÜSTÜNER