Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakmak, Öncü Ana Haber’e konuk oldu. Çakmak, daha öncede öncü ekranlarında dile getirdiği başta özel idare olmak üzere kurumlarda “torpilli” memur alımı ile ilgili Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’den cevap beklediğini bir kez daha yineledi.
Çakmak, “Niçin hala cevap vermiyorsunuz, “yanlışsa yok” deyin… Şayet ak parti temiz siyaset yapacaksa bu hususları açıklayacak. Böyle bir atama oldu mu, olduysa doğru buluyor musunuz?” diye sordu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Milletvekili Fevai Arslan’ın Konuralp projesi tanıtım toplantısında Konuralp’in değerleri ile ilgili açıklamalarını eleştirdi.
Keleş, “Artık Konuralp diye bir yer yok! Hangi Konuralp’ten bahsediyoruz artık. Beldeydi, kaldırıldı. Konuralp diye biryer olmamasının en büyük sebebi Mehmet Keleş’tir. Orayı mahalle yapmak için mücadele vermiş ve belde olmaktan çıkarmıştır. Bu isim yaşamalıydı. Biz Konuralp sildik attık. Sebebi Mehmet Keleş’tir. Ne hikmetse Konuralp sevgileri bir anda kabardı.” dedi.
İktidar partisi milletvekillerinin seçimden seçime ortaya çıktıklarını belirten Çakmak, “10 bin istihdam müjdesi veren” milletvekili Faruk Özlü’ye de tepki göstererek “siz 13 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsunuz, şimdiye kadar neden yapmadınız.” diye sordu.

HABER;S.KAŞKIR