MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük dün Çamköy’deydi. Davullu zurnalı bir karşılama ile Çamköy’e gelen Küçük ve partililer, bir çiftin düğününe de katıldı… Yanlarına gelen çifte mutluluklar dileyen Küçük onlarla fotoğraf çektirdi, İbrahim Aykut’la beraber karşılıklı oynadı…

 

Yapılacak icraatlarda halkın görüşünün ön plana çıkaracaklarına ifade eden Küçük, “size sormadan Çamköy’e ayak basmayacağız, saygıda sevgide kusur etmeyeceğiz.” dedi. Küçük’ün sözleri zaman zaman “büyük başkan” sloganları ile kesildi.

 


Çamköy halkına iş sözü de veren Küçük, “çocuklarınızın elinden tutarak iş arayacağız.” diye konuştu.
Çamköy’ün ardından Küçük, seçim gezilerine kahve sohbetleri ile devam etti. Küçük’ün projelerini içeren broşürlerini inceleyen vatandaşlar, çaylarını yudumlarken MHP adayı Küçük’ü dinledi.

 


Küçük burada yaptığı konuşmada seçim dönemi dağıtılan hediye çekleri ile oy toplamaya çalışıldığını ifade etti ve : “ versinler ayakkabı kutularındaki paralar belki biraz erir” ifadesini kullandı.
Düzce belediyesinin bütçesini açıklamamasını da eleştiren Küçük, “bütçeyi alamıyoruz.hani şeffaftınız.” yorumunda bulundu.

 

 

Haber; S.KAŞKIR