AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, referandum çalışmaları kapsamında Esentepe ve Gürcüçiftlik mahallelerine giderek önce neden evet denmesi gerektiğini anlattı ardından destek istedi.

“Bir suçlu aranacaksa o da sistemin kendisidir”
Mahallelerin sorunları ve çözüm noktaları üzerinde konuştuktan sonra Anayasa Değişikliği Referandumu’nda evet oyu verilmesini talep eden Keskin, “15 yıllık AK Parti iktidarından önce ülke yönetiminde yaşanan çıkmazlar ülkemizi çok kötü durumlara sürükledi. Koalisyon dönemlerinde yaşanan sorunları, anayasa kitapçığı krizini unutmayalım. Bu durum dönemin siyasi liderlerinin suçlu olduğu anlamına gelmez. Bu krizlere sebep olan bir suçlu aranacaksa o da sistemin kendisidir.” dedi.

“Tek adamlık değildir bu”
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, “Yeni sistemde Cumhurbaşkanı olarak kimi seçtiysek bu memleketi 5 sene yönetecek. 5 yıl sonra beğendiysek, 5 yıl daha devam edeceğiz. Tek adamlık değildir bu. Tek adam arıyorsak şu anki anayasada tek adam Cumhurbaşkanı. Yetkileri buna müsait ama sorumluluğu yok. Yeni sistemde Cumhurbaşkanında yetki de var sorumluluk da." ifadelerinde bulundu.