Dün bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Düzce’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Gölyaka Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde vatandaşla bir araya gelmesinin ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığı’na geldi.



Belediyeyi ziyaret etti
Burada çok önemli açıklamalarda bulunan Turhan’ın sonraki durağı Düzce Belediyesi oldu. Burada Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay tarafından kapıda karşılanan Turhan’a AK Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile partililer de eşlik etti. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Özgür Sağlam ve Elif Sezer Cebar ile belediye meclis üyeleri de ziyarette hazır bulundu.
Bakan Turhan’a ziyareti sırasında Başkan Ay tarafından günün anısına bir de tablo hediye edildi.



Anı defterini imzalamasının ardından Turhan belediyenin çalışmalarına ilişkin Başkan Ay ve yetkililerden brifing almayı da ihmal etmedi.



Kandil programına katıldı
Belediye ziyareti sonrasında Bakan Turhan ve beraberindekiler, dün 3 ayların başlangıcı olan Recep Ayının il Perşembe gecesi idrak edilen Regaip Kandili olması dolayısıyla Cedidiye Camii’ne geçti. Bakan Turhan’ın Düzce programına burada Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65.Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de eşlik etti.





Cedidiye Camii'nde düzenlenen Regaip Kandili programına katılan Bakan Turhan ve Özlü, programın ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı.



Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Turhan ve Özlü her biri ile tek tek tokalaşarak kandillerini kutladı.





Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ