AK Parti İl Divan Toplantısı'nda konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yerel seçim sürecine girildiği şu günlere partililere hem tavsiyelerde hem de uyarılarda bulundu.

Aynı partide olduğumuzu unutmayın

Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaklaşan yerel seçimlerin önemli olduğunu ve herkesin çeşitli görevlere talip olmaya davet etti.

Bayram, "Seçim süreci genel olarak partiler adına sancılıdır. Teşkilatların ortaya koyacağı olgunluk ve onun belirlediği yolda bu süreci huzur içinde atlatacağız. Bir çok arkadaşımız görev almak adına fırsat bekliyor. Elbetteki hepimiz siyasetle ilgili beklentiler içine girebiliriz. Bunlar kişisel değil, hizmet etme beklentisidir. Dolayısıyla bu süreçte ben her arkadaşımızı sağdulu bir biçim de göreve talip olmaya davet diyorum. Bunu yaparken de her arkadaşımız kendi özelliklerine göre hangi görevlere talip olacağını "Aynı siyasi parti çatısı altında faaliyet gösterdiği gerçeği ile hareket ederek ortaya koymalı" diye özellikle ifade ediyorum. Asla hiçbir arkadaşımız bir çekingenlik içine girmemeli. Yanlış anlaşılma içine girmeden hizmet etmek istediği görevleri ortaya koymalı ve talep etmeli. Teşkilatımız da bu talepler karşısında gereğini yapmalı" dedi.

Talip olduk, göreve geldik

Yerel Seçimler'den parti olarak güçlenerek çıkılması gerektiğiniz vurgulayan Başkan Bayrak, "Görev yapmak isteyen arkadaşlarımızın çokluğu bizi de güçlendirecektir. Bunu böyle düşündüğüm için ifade etmek istedim. Biz AK Parti'de siyaset yaptığımız sürece ne bir pazarlık süreci içine girmişizdir, ne de bir taviz almışızdır. Hep görevlere talip olunmuştur ve talip olanlardan seçim yapılmıştır. Bu partide siyaset yapan arkadaşlarımızın bunu böyle bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu. 

Haber: C. ÜSTÜNER