İki dönem Gölyaka Belediye Başkanlığı yapan Nihat Çelik, 29 Mart yerel seçimlerine de AK Parti'den Gölyaka Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Çelik, aday gösterilmesinin ardından Gölyaka ilçe teşkilatı ve İl Genel Meclis üyeleri ile ziyaretlerine de başlarken ÖNCÜ TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı'yı da ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Gölyaka için yapmayı düşündüğü projelerden de bahseden Çelik, özellikle Düzce ile Gölyaka arasındaki duble yol konusunda çalışma yapacağını belirtti. Çelik, “Duble yolun Düzce için büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bir hafta sonra da yoldaki çalışmaların başlatılması için ihale yapacağız. Bu yolu bu dönem içinde bitirmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Diğer projeleri hakkında da bilgi veren Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, “Özellikle ilçeye istihdam sağlayacak süt ürütme tesisi konusu var. Bu konuyu da bu dönem içinde çözmeye çalışacağız. Bunun dışında ilçe için başka projelerimizde bulunuyor. Başkan seçilmem halinde bu projelerin hepsini hayata geçireceğiz. Gölyaka'nın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.