CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber, milli yas nedeniyle ara verdikleri seçim çalışmalarına 17.00'dan itibaren Kalıcı Konutlar Bölgesi'nde halkla buluşarak devam etti.

CHP Düzce Milletvekili Adayı Teber, Kalıcı Konutlar Bölgesinin  uzun zamandır ihmal edildiğini ve kendi haline terk edildiğini belirterek, özellikle kalıcı işyerlerinin harabe bir halde bekletilmesinin faturasını hem millet hem devlet çekmiştir” dedi:

            KAMU MALI PERİŞAN

“Biz hizmet için adayız” diyen Teber Kalıcı Konutlarla ilgili yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Teber:” Kalıcı Konutlar 15.yıldır iskan edilmiş halde kullanılıyor fakat kendi haline terk edildi. Baktığımızda bir yığın bakımsız alanın olduğu görülüyor. İş merkezleri harabe bir şekilde duruyor. Kamu malı perişan oluyor. Bunca yıldır bir yetkili burayı nasıl değerlendirebiliriz, canlandırabiliriz kaygısı yaşamıyor. Düzceliler bize yetki verirse biz orayı canlandıracağız.” dredi.

Düzce’de 5 vali yardımcısından birini bırakıp diğerlerini Kalıcı Konutlar'da tutabileceklerini kaydeden Teber açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

Teber:” Bir tanesini valimizin yanında tutabiliriz. Diğer vali yardımcılarımızı ve bir bölüm kamu kurumların şubelerini atıl haldeki iş yerlerinde değerlendirip oraya taşırız. Burada yaşayan yaklaşık 50 bin vatandaşımızda rahatça işlerini Düzce merkeze inmeden halledebiliriz. Bunu yanı sıra belediyenin burada bir tane büroda olması gerekiyor. Vatandaştan burayı otel gibi kullanmaları istendi. Burayla Düzce merkezi tamamen raylı sistemle bağlamak iyi olur. Düzceliler bize yeki verirse burası son derece güzel bir yer, buraya değer katacağız.”
HABER;E TAYHAN