CHP Akçakoca İlçe Kongresi bugün ilçe belediye nikah salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya bir çok siyasi parti il ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve İGM üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Göktürk’ün yaptığı kongrede Başkan Albayrak’ın yer yer sert bir üslupta yaptığı eleştirisel ve yönetimlerine yapılan eleştirileri yanıtlayan konuşması dikkat çekti.
Tek liste gidilen seçimde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Selçuk Yanmaz, Akçakoca’da yerel seçimlerde yakaladığımız başarı ivmesini genel seçimlerde yükselterek devam edeceğiz. Hedefimiz bu seçimlerde en az bir milletvekili çıkarmak olacak. Bu konuda Akçakoca halkı partimize olan güvenini bir kez daha gösterecek dedi. Güçlü bir kadro ile yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yanmaz, hükümetin yanlış politikaları yüzünden ülkenin ne hale geldiğini belirterek, artık Düzce halkı uyandı, kesinlikle üç milletvekilinin de Ak Parti’den olmasına müsaade etmeyecekler dedi.


Konuşmalardan sonra yapılan seçimlerde İlçe Başkanlığı’na Selçuk Yanmaz Yönetim Kuruluna Cevdet Akbaş, Buket Ataç, Ömer Başar, Çiğdem Boyalı, Yüksel Cesur, Cengiz Denizci, Turan Güler, Ayten Sandıkçı, Selçuk Özgür Seçkin ve İsa Uzun seçildi.