Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyarete bir komisyonla birlikte gidecek olan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Ankara'da saat 16:00’daki randevusundan önce bir basın açıklaması yaptı. Tozan, ziyareti sırasında Özlü’ye bir rapor sunacaklarını söyledi.

Hepinizin bakanıyım demişti”

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Düzce’de artık farklı bir anlayışla siyaset yapmaya başladıklarını belirterek, buna son örnek olarak da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve AK Parti Yönetimi’ne bayram ziyaretleri gerçekleştirmelerini gösterdi. CHP İl Başkanı Tozan, Bakan Özlü'ye gerçekleştirecekleri ziyaretin amacını da açıkladı. Tozan, “O gün sayın bakanımızın söylediği bir konu vardı ve aynen şöyle demişti: ‘Eksik ya da yanlış yapabiliriz, yanlışlarımız olabilir, meseleleri sizin gibi görmüyor olabiliriz ama hepimiz Düzce için çalışıyoruz. Ben sadece Düzce’nin değil Türkiye’nin ve hepinizin bakanıyım. Elinizdeki verileri bizimle paylaşırsanız seviniriz.’ demişti.” diyerek ziyaretlerinin sebebini açıkladı.

Sözünü tuttu”

Tozan, Bakan Özlü’ye kendileri açısından önemli gördükleri sorunları ileteceklerini belirterek şunları ekledi: “Bu sorunlarla ilgili bir dosya hazırlayıp bir heyetle kendilerini ziyaret etmek istediğimizi belirtmiştik. Bayramdan sonraki ilk hafta için yanındaki danışmanına talimat vermişti. Düzce il yönetimine “Bir zaman hazırlayın” demişti. Sayın bakanımız bize 3 gün önce döndü. Sözünü tuttu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün saat 16:00’da bakanlıkta kendileriyle bir randevumuz var. Buradan bir heyetle elimizde dosyamızla kendilerini ziyarete gidiyoruz.” diye konuştu.

Tozan ayrıca ziyaret sonrasında bir basın açıklaması daha yaparak görüşmenin içeriğiyle ilgili bilgi vereceklerini belirtti.