Toplantıya büyük ilgi gösteren partililerin yanı sıra CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bolu ve Düzce’nin İYİ Parti ve CHP il başkanları, ilçelerin belediye başkan adayları, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yığılca eski belediye başkanı Bünyamin Şahin katıldı.



Akçakoca’daki sivil toplum örgütlerinin başkanları, çok sayıda muhtar ve kalabalık bir seçmen kitlesinden oluşan yaklaşık 900 kişilik bir grup salondan doldu taştı.

Program, protokol konuşmalarından önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum yaptıkları birer konuşma ile katılımcıları selamladılar.
 


Ardından CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal ve Sosyalist Enternasyonal ikinci başkanı Umut Oran,  ülke gündemine ve seçimlere yönelik konuşmalar yaptılar.
 
Her iki partinin il başkanlarının yaptığı konuşmaların ardından kürsüye belediye başkan adayı Fikret Albayrak çıktı.



Albayrak, konuşmasında İttifakın ortak adayı olarak seçimleri tekrar kazanacağını ve ışığı sönen Akçakoca’yı bir kez daha Parlayan Kent haline getireceklerini söyledi.


Haber: S.ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ