24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde artık son haftaya girilirken, partilerin ziyaret trafiği baş döndürüyor. Farklı adreslerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek isteyen adaylar, basın kuruluşlarının kapısını çalmayı da ihmal etmiyor.

Bu kapsamda CHP Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Servet Öktem ve bir grup partili bugün Öncü Medya Grubu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. İçerisinde televizyon, radyo ve gazeteyi barındıran Öncü Medya'nın çalışanları ile tek tek tokalaşarak 'İyi çalışmalar' dileyen CHP heyeti, daha sonra  Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ile bir araya geldi.

Seçime sayılı günler kala daha fazla seçmene ulaşmak için gezileri sıklaştırdıklarını belirten CHP Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Servet Öktem, 24 Haziran'daki seçimlerden başarı ile çıkmaları durumunda, hayata geçirmeyi hedefledikleri çalışmalardan bahsetti.

Seçimlerin Türkiye'nin geleceği için önemi üzerinden duran CHP heyeti, Düzce'nin gelişimi için projelerinin hazır olduğunu vurguladı.

Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER