Son bir aya girmemizle seçim çalışmalarına hız veren parti adayları kıran kırana mücadele veriyor. Anketlerin ve kamuoyu araştırmalarının süratlendiği bugünlerde sessiz sedasız yükselişini sürdüren bir parti var… Bugüne kadar seçimlerde Düzce’de 3. parti olarak bakılan CHP'nin, sorun odaklı projeler ve yoğun seçim kampanyası ile gücünü arttırdığı konuşuluyor.

Seçim kampanyasında “Birleştirici Güç” sloganını ekleyen CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu’nun partiyi toparladığı ifade ediliyor. Sol görüşlü olan ancak bugüne kadar CHP’ye oy vermeyen seçmenin bu dönem tercihini CHP’den yana kullanacağı söyleniyor. Sosyal demokratların oylarının yerel seçimlerde CHP’de toplanacağı konuşulurken, bu durumun ikinci parti olarak bakılan ve geçmiş seçimlerde AK Parti karşısında Düzce’de alternatif parti olarak bakılan MHP’yi zora sokacağı düşünülüyor.
Kampanyasını ağırlıklı olarak vatandaşların günlük sorunları üzerine kuran CHP Adayı Karslıoğlu’nun, sevilen kişiliği ve gittiği ortamlarda halktan aldığı olumlu tepkiler oy oranlarını arttırdığı görüşü hakim…

HABER; S.KAŞKIR