Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ak Partinin en büyük destekçisinin CHP olduğunu söyledi. SP Genel kurul sonrası Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandıran Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, baraj diye bir problemlerinin olmadığını, iktidarın da barajı düşürmemesinin altında Saadetin gücünden korkmasının yattığını söyledi. "Kapımız bütün partilere açıktır, bütün vatandaşlara da açıktır" diyen Kamalak, halkın öze döneceğini belirtti.

Kamalak, "Halkın özünde doğruyu bulma eğilimi var. Eğer bizim yolumuz 28 Şubat'ta anayasa dışı yollarla demokrasi dışı yollarla kesilmemiş olsaydı Türkiye bu durumda olmazdı, Ortadoğu da bu durumda olmazdı..Ak parti diye bir parti de olmazdı..Herşey aslına rücu edecektir" dedi

AK PARTİ'NİN EN İYİ DESTEKÇİSİ CHP'DİR

"Ak Parti'nin en iyi destekçisi yazık ki CHP'dir." diyen SP Genel Başkanı Kamalak:şunları söyledi: "Ak Parti neyle tehdit ediyor milleti..Bölünmeyin yoksa CHP gelir.Kılıçdaroğlu samimiyetli çırpınıyor ancak bir algı var tarihte onu atmak kolay değil.."

CHP DİNİ HRİSTİYANLIK YAPMAK İSTEDİ

CHP'nin 1924 anayasası hazırlanırken 'halkın dininin hristiyanlık olarak anayasaya yazılması'nı talep ettiğini belirten SP Genel Başkanı Kamalak:"17 Haziran 1950'de Menderes zamanında bunlar kaldırıldı" dedi:

Haber; E:TAYHAN