Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, Saadet Partisi Düzce Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kara ve Yığılca İlçe Başkanı Sabahattin Keskin ile televizyonumuzu ziyaret etti. Ziyarettin de açıklamalarda bulunan Gökdemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu başkanlığında ABD’ye giden CHP heyetinin ABD yetkileri ile iktidara gelmek amacıyla bir takım görüşmelerde bulunduğunu öne sürdü.

Gökdemir, “Faruk Loğoğlu başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi heyeti bir dizi görüşmeler yapmak amacıyla şuanda ABD’de. ABD yetkilileri ile bir takım temaslarda bulunan CHP heyeti, 'Biz Malatya Kürecik'te kurulan radar sistemine karşı değiliz. Biz İsrail’in güvenliği sağlayacak olan tek siyasal iktidarız. ABD ile Türkiye ilişkilerine baktığımızda stratejik model ortaklık yerine bizim iktidarımızla ABD Türkiye ilişkileri kalıcı ortaklık olmalı.Parçalanmak üzere olan bu AK Parti hükümetinden vazgeçerek bizi iktidara taşıyın' diyorlar. Bu çok vahim bir olay. Bu coğrafyanın çocukları böyle bir şeyi nasıl söylüyor. Bir milli görüşçü olarak bunu hazmedemiyorum. 'Bizi iktidara taşıyın' ne demek? 'Size hizmet edeceğiz' demektir. Sizi kim iktidara getirirse ona hizmet edersiniz. Biz de milli görüşün siyasal temsilcisi olarak bizi iktidara taşıyın size hizmet edelim.” diye konuştu.

Saadet Partisi Yığılca İlçe Başkanı Sabahattin Keskin ise, Saadet Partisi'nin ülke üzerinde oynanan oyunlar karşısında durabilecek tek parti olduğunu söyledi.

Keskin, “Ülkemiz üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor. Bu oyunlar artık akıl almaz boyutlara taşındı. Biz milli görüş olarak yaşanan olaylara katılmıyoruz ve tüm bunların önünde duracak tek partiyiz. Bu ve ekibim adına bunu yinelemek istiyorum.” dedi.

Haber ; S. KAŞKIR