CHP Kaynaşlı ilçe kongoresi yapıldı. Cemal Çapar ile İl Başkanı'nın desteklediği Erol Zeki Gürbüz'ün yarıştığı seçimi 10 oy farkla Cemal Çapar kazandı. Kaynaşlı'da görüldüki Tozan tabanın desteğini kaybetti.
İki Adayın Yarıştığı CHP Kaynaşlı ilçe kongresi yapıldı. Kongreyi Cemal Çapar'ın listesi 10 oy farkla kazandı.
Geniş bir katılım ile yapılan kongrede ilçe başkanlığı için Cemal Çapar ile Erol Zeki Gürbüz yarıştı.
Genel kurul üyelerinin kullandığı 34 oydan 27 sini alan Cemal Çapar ilçe Başkanı olurken Erol Zeki Gürbüz 17 oy aldı.
İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın desteklediği ve kazanması için büyük mücadele verdiği Erol Zeki Gürbüz, Tozan desteğine rağmen kazanamadı.
bu ilçe kongresinde görüldüki Zekeriya Tozan partiyi yıpratması nedeniyle artık tabanın desteğinide kaybetti ve diğer ilçelerde ve il seçiminde işi hiçte kolay olmayacak.
Seçimlerin ardından görüşlerini açıklayan Cemal Çapar biz Kaynaşlı'mızın kalkınmasına ve CHP'nin daha yukarlara çıkması hedefiyle yola çıktık.
Bu kongrede tüm partililerimizin bildiği gibi dış müdahalelerde çok oldu ancak tüm müdahalelere rağmen delegelerimiz bizim yönetimimizi tercih ettiler ve bize destek verdiler kendilerini teşekkür ediyorum.
Bundan sonra amacımız kaynaşlıda partimizin bayrağını daha yukarlara çıkartmak olacak ve Kaynaşlı ilçemizin gelişmesi için her türlü hizmetin içinde olmaya devam edeceğiz herşeye rağmen yinede demokratik bir seçim olduğunu söyleyebilirim dedi.