Düzce'deki siyasi parti il temsilcilikleri il ve ilçe Belediye Başkanı aday adaylarını açıklamaya devam ediyor. CHP de Kaynaşlı'daki ilk aday adayını bugün düzenlenen toplantıyla açıkladı. Partinin Kaynaşlı'daki ilk aday adayı Eski Kaynaşlı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erol Şimşek oldu.

Yerel seçimler için partinin ilkelerine uygun, disiplinli, dinamik ve çalışkan adaylarla seçimlere gireceklerini yineleyen CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, bu isimler konusunda yapılacak değerlendirmelerin ardından başarılı olacaklarına inandıkları adaylarla seçimlere gireceklerini söyledi.

CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Hüseyin Çapar ise Kaynaşlı da parti olarak seçimleri kazanmak için çaba göstereceklerini söyleyerek bu süreç içerisinde aday adaylığı için başvuruların devam ettiğini belirtti.

Aday adaylığını koyan Erol Şimşek'te Kaynaşlı da parti için etkili bir isim olacağına inandığını ifade ederek bu doğrultu da aday olarak kendisinin seçileceğine inancının sonsuz olduğunu dile getirdi. Şimşek, Kaynaşlı için ciddi projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.