CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, haftasonu CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği ve İstanbul’daki il yönetimi, ilçe başkanları, partili belediye başkanları ile milletvekillerinin katıldığı Çalışma ve Değerlendirme Toplantıları’nda konuştu. Toplantının basına kapalı bölümünde partililerle “CHP’nin 2019 hedefini” açıklayan Kılıçdaroğlu, partideki ‘yenilenme’ çerçevesinde benimsenen ‘yeni örgütlenme modeline yönelik vizyonu’ açıkladı.

CHP lideri, toplantıda özellikle kazanamadığı il ve ilçelerdeki belediyeler için konuştu. “bizim için önemli olan aldığımız belediyelerle yetinmek değil, diğer belediyeleri de alabilmek olmalıdır.”diyen Kılıçdaroğlu teşkilat üyelerine stratejik düşünerek proje üretmelerini istedi.  

HİZMETLERİNİZİ ANLATIN

Kılıçdaroğlu; “CHP’li belediyeler çok önemli hizmetlere imza atıyor ancak bunu pazarlayamıyoruz, anlatamıyoruz. AKP pireyi deve diye satarlarken, biz deveyi pire diye satamıyoruz. Çalışmalarımızı kamuoyuna anlatmanın yolunu bulmalıyız. Özellikle de bizim kazanamadığımız bölgelerde yaşayanlara bunu anlatmalıyız.”ifadelerini kullandı..

DEDİKODUYA SAVAŞ AÇTI

parti içerisinde dedikodu mekanizmasa dikkat çeken CHP Lideri, teşkilat üyelerine ‘Dedikodu yapanı partide barındırmayın’ diye seslendi. 

Haber;S.KAŞKIR