CHP Düzce Merkez İlçe Kongresi yarın yapılacak
Başkanlık için yarışan iki isimde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yarın saat 12:00'de Kızılay Düğün salonunda başlayacak olan kongre öncesinde daha önce Merkez İlçe Başakanı iken görevden alınan Saim Aksöz yeniden göreve talip olduğunu ve partinin çıtasını Düzce'de yükseltmek için öncelikle parti içi barışı sağlayacağız diyerek "hep birlikte tüm Düzce'yi kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile partimizin ve Düzce'nin menfaatleri için çalışmalar yapacağız. Atamayla gelenleri seçimle gönderip, partimizi küçültmek isteyenlerden kurtaracağız" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
Edinilen bilgilere göre bu güne kadar herhangi bir basın açıklaması yapmayan Mevcut Başkan Evren Kuşcuoğlu'nun ise çalışmalarını sessiz ve yoğun bir şekilde sürdürdüğü öğrenilidi.
Atamayla gelen Kuşcuoğlu bu kez seçimle yeniden göreve gelmek için delegelerle görüşmelerini ve göreve seçilirse nasıl bir çalışma içinde olacağını anlatmaya devam ediyor.
Yapılacak olan ve çok çekişmeli geçmesi beklenen kongrede delegeler tercihlerini yapacaklar ve Merkez İlçe Başakanı ile yönetimini belirleyecekler.