Düzce’de geçtiğimiz yerel ve genel seçimlerde istediğini bulamayan Cumhuriyet Halk Partisi, Düzce’yi kazanmak için çalışmalarını hızlandırıyor. Partinin üst düzey yöneticileri şehrimizi daha sık ziyaret etmeye başladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Hüsniye Kaya, Merkez İlçe Kadın Kolları Teşkilatı’nın birlik ve dayanışma çayına katılmak için Düzce’ye geldi. Kaya,  ziyareti sırasında çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

CHP’nin üst düzey yöneticilerinin sık sık Düzce’ye gelmesi ile ilgili bir soruya, bu ziyaretlerin Düzce’ye özel olmadığını söyleyerek cevap veren Parti Meclisi Üyesi Hüsniye Kaya, yine de Düzce’de CHP’den hiçbir adayın seçilemediğini, gerek belediye gerekse milletvekillerinin tamamının Ak Parti’ den olduğunu söyledi. Kaya, CHP’nin Düzce’de hiç pozisyonunda olduğunu, genel merkez ve yerel teşkilatın bu durumun değişmesi için çalıştığını söyledi.

 

 

Kaya, ziyareti sırasında Düzce’nin sorunları ile ilgili görüşlerini de açıkladı. Düzce’nin İstanbul’un içme suyu havzasında olması nedeniyle karşılaştığı sorunları izlediklerini belirten Kaya, Konuralp’in Düzce’ye bağlanması sürecinde iyi niyet göremediğini, Merkez İlçe Teşkilatı’nın bu süreci durdurmak için mahkemeye başvurduğunu söyledi.

 

Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan işten çıkarmaları da eleştiren Kaya, sendikaya üye olma hakkını kullanmak isteyen işçilerin atılmasının yanlış olduğunu dile getirirken, OSB’ye giderek işçileri ziyaret edeceğini söyledi.