CHP İl örgütünde düzenlenen genişletilmiş toplantıya İl yönetimi, İlçe Başkanları, il disiplin kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üye ve yedeklerinin hazır bulundu. Toplantıda, CHP seçim startını verdi ve örgüt erken seçim ya da referandum ihtimaline karşılık, çalışmalarını başlattı

“Siyaset bilincinin gelişmesini sağlamak için üyeler ve yönetici kadrolar sürekli olarak eğitilmelidir”

İl Başkanı Zekeriya Tozan parti içi eğitimin önemine değinerek “Parti içi eğitim ile ilgili çalışmalar, parti içi eğitim alanında görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı ile il ve ilçelerde, il ve ilçe yönetim kurulları arasından seçilen eğitim sekreterleri eli ile yürütülmektedir. Tüzük ve programdaki amaçlara ulaşılmasını, demokrasi kültürünün ve siyaset bilincinin gelişmesini sağlamak için bilgi ve üretkenlik temelinde üyeler ve yönetici kadrolar sürekli olarak eğitilmelidir. Bu eğitimden yararlanmak ise her Partilinin hakkıdır” dedi.

’Önümüzdeki süreçte genel, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile karşı karşıyayız’ diyen Tozan ‘’Bizler bu süreçlere hazır olmalıyız. İlçelerimizle koordine halinde olup alınan oy oranları, kullanılan oylar ve çıkan sonuçları değerlendirip kayıt altına alacağız. Bu sayede aktif çalışacak partidaşlarımızı belirleyip sağlam adımlarla seçime doğru gideceğiz. Bu sene sonuna kadar tüm bu çalışmalarımızı tamamlayıp listelerimizi hazır hale getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkanın konuşmasının ardından CHP bilgi yönetim sistemi ‘İNTRANETCHP’ örgüte tanıtıldı ve genel merkezin son dönemde bilişim konusundaki önemli çalışmaları detaylı olarak üyelere anlatıldı.

Haber:Y.SEVER