12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi CHP'de ön seçim heyecanı başladı. Yarın yapılacak olan ön seçimde aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden ilk üçe girecek isimler aday olacak. Yarın yapılacak olan ön seçimin Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda yapılacağı ve 4 sandık kurulacağı öğrenildi.

Bunun yanı sıra her ilçede ayrı ayrı sandık kurulacağı öğrenildi ve ilçelerde de seçimin saat 08:00'da başlayıp akşam 17:00'a kadar devam edeceği belirtildi. Ön seçim öncesi son turlarının atan aday adayları bugün Kaynaşlı'da kendilerini tanıttılar.

Kızılay Toplum Merkezi'nde yapılan tanıtımda aday adayları bir bir kürsüye çıkarak kendilerini ve aday olmaları halinde yapacakları icraatları parti üyelerine anlattılar. Toplantıda konuşan İl Başkanı Kerim Görün, halka gideceklerini ve kendilerini en iyi şekilde anlatarak iktidar yolunda ilerleyeceklerini ifade etti.

Daha sonra Öncü TV mikrofonlarına konuşan Kaynaşlı CHP İlçe Başkanı Cemal Çapar, aday adaylarını ilçelerinde tanıtmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve yarın yapılacak olan ön seçimde seçilen adaylarla yola devam edeceklerini ifade etti.

Yarın yapılacak olan ön seçimin sabah saat 08:00'da Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda başlayacağı ve akşam 17:00'a kadar oy verme işleminin gerçekleştirileceği öğrenilirken, oy sayımının ardından en fazla oyu alan üç aday adayının aday olarak yoluna devam edeceği öğrenildi.

Haber, R. BAL