CHP, Düzce aday tanıtım toplantısını gövde gösterine dönüştü. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da aday tanıtım toplantısı için Düzce’ye geldi.

 

30 MART AMPULÜN KIRILDIĞI GÜN


CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, toplantıda yaptığı konuşmada iktidara yüklenerek “Ülkede şuanda yönetim fiyaskosu yaşanıyor.” Diyerek CHP’nin güçlü bir şekilde geldiğini söyledi.

 

Tamaylıgil, “30 Mart sizin ampulün kırıldığı gün, bizim içinde aydınlanmaya çıkacağımız gün olacak. Az önce burada Saadet Partisi adayı da vardı ve ben diyorum ki gün haine karşı birlik içinde beraberce, tek yumruk olarak, yürümek yerine koşmak zamanı. Sandıklarımız ve oylarımız bizlerin namusudur ve sizden rica ediyorum namusumuza sahip çıkalım, sandıklar üzerinde oynanan oyunlara karşı dikkatli olalım” dedi.

 

 

ÜLKEYİ BECERİKSİZ ELLERDEN KURTARMA ZAMANI


Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise Düzce’de CHP’nin kazanması tek vucüt halinde çalışacaklarını vurgulayarak “ Ülkeyi AK Partinin beceriksiz ellerinden kurtarma zamanı geldi de geçiyor bile.”dedi.
Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise Başbakanı ağır bir ithamla suçlayarak “Başbakanlık koltuğuna orayı hak eden yerine çete başı, hırsız oturdu.” dedi.


Özkoç, “ Biz vatan için evlatlarımızı askere yollarken başbakanın iki oğlu da askerlik yapmamıştır. Bizim kimlerle savaşacağımıza başbakan karar veriyor. Bizim çocuklarımız şehit olurken onların oğulları ülkenin paralarını çalışıyor. Onun iki çocuğu gezerken bizim 40 bin evladımız şehit oluyor. Sizin çocuğunuz ölürken onun çocuğu hırsızlık yapıyor. Başbakan bu ülkeyi komşularıyla düşman etti, hainlerle aynı masaya oturarak ülkenin pazarlığını yaptı. Biz milletvekili olarak dokunulmazlığımızı kaldıralım teklifini geri çeviriyor, neden korkuyorsun başbakan neden. Biz önce hakka sonra halka hizmet vermek için çıktık bu yola…” dedi.


CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu’nun konuşmasının ardından Tamaylıgil, il ve ilçe belediye başkan adaylarını tek tek takdim etti.

 

 

Haber;S.Kaşkır