CHP  bir çok partinin aksine bir çok ilde olduğu gibi Düzce'de de milletvekili adayını hakim huzurunda yapılacak ön seçimle belirleyecek..29 Mart'ta hakim nuzurunda yapılacak ön seçimde 31. Aralık 2014 tarihinde üyelikleri kesinleşmiş 3 bin 157 CHP'li üye ilk üç sırada yer alacak milletvekilini belirlemek için sandığa gidecek.

CHP  bu seçimde diğer seçimleri aratmayacak bir katılım ve heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Kadın erkek genç ihtiyar demeden her kesimi partide toplayarak çalışmalarıın sürdüren örgüt üyeleri, milletvekiil aday adaylarını dikkatlice dinleyerek "iyi bir üçlü kadro" kurmanın hesaplarıın yapıyor..

Aday tanıtım toplantısına katılan sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Bolu milletvekili Tanju Özcan, iktidarın bu seçimde el değiştireceğini ifade etmişler, aday adaylarının üyelerle birlik içinde seçime hazırlanmaları gerektiğini dile getirmişlerdi:

CHP'de Düzce Milletvekili aday adayı olarak beş isim yarışacak.Son seçimde Gölyaka Belediye Başkan adayı olan Avrupa Türk Spor Birliği Genel Başkanı Abdullah Şahin "Geleceği birlikte kuruyoruz" tezini savunuyor..1988 doğumlu genç bir anne olan Elif Kurnaz "Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız" diyerek sempati topluyor.."Birlikte kazanacağız" söylemiyle aday adayı olan KBB Mütehassısı Operatör Dr. Ali Fuat Şaşoğlu 120 bin hastayı muayene ettiğini belirterek çalışmalarına devam ediyor.

Kızılay Eski Genel Müdürü Düzcelilerin de yakından tanıdığı Ömer Taşlı "Hukuk devleti, eşitlik ve özgürlük için diriliş efsanesini Düzce'den başlatıyoruz" tezi üzerinde duruyor. CHP'nin bir diğer aday adayı da konusunda uzman bir kişiliğe sahip Zafer Teber , "Ülkem ve halkım için bütün kalbimle bilgimle  ve azmimle çalışacağım" diyen Teber, uluslararası bir üne sahip ürünün satış koordinatörü olarak görev yapıyor.

Şimdilik üye bazlı çalışan milletvekili 5 milletvekili aday adayı olarak ön seçim hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor..Ön seçim hazırlıklarını şimdilik üye bazlı çalışarak sürdüren aday adayları ilk etapta ilçelere giderek ilçelerde bulunan üyelerle görüşme imkanı bulacaklar.

CHP Düzce İl Başkanı Müjgan Çakman, aday tanıtım toplantısının ardından ön seçim hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, seçimde iddialı olduklarını partinin hedef ve ilkelerini her yerde anlatarak çalışacaklarını belirterek " CHP'yi iktidara taşıyacağız" dedi..

HABER;E.TAYHAN