12 Haziran seçimlerinin ardından kabuğuna çekilen CHP’de hareketlilik başladı. Düzce’deki teşkilatların durumu ve Düzce ile ilgili sorunların görüşülmesi için CHP İl Başkanı Kerim Görün ve parti üyelerinden birkaç isim yarın CHP Genel Merkezine giderek görüşme yapacaklar. Teşkilatların durumunun konuşulacağı öne sürülen görüşmeden Düzce teşkilatı için önemli kararların çıkması bekleniyor. Ayrıca CHP’nin Genel Merkez’de yarın yapılacak olan MYK toplantısını da takip edecek olan CHP İl Başkanı Kerim Görün ve partililerin burada da Düzce ile ilgili görüş bildirmesi bekleniyor. Yarın yapılacak görüşme ile ilgi de Ankara dönüşü açıklama yapılacağı düşünülüyor.
CHP, ABANT’TA TOPLANIYOR
Ayrıca CHP'li milletvekilleri, bu hafta sonu Bolu Abant'ta kampa girecek. Alınan bilgiye göre, CHP, 1 yıl önce yaptığı Abant toplantısını tekrarlayacak.  Milletvekilleri, 7 Ekim Cuma günü Abant’a giriş yapacak. Toplantı, 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak.
Yeni başlayan yasama yılında, çoğu yenilenen CHP milletvekillerinin, birbiriyle kaynaşmasını da amaçlayan toplantıda, yeni dönemde CHP'nin izleyeceği yol haritası belirlenecek.
Toplantının gündeminde Türkiye'nin sorunları, yeni anayasa çalışmaları ve Kılıçdaroğlu'nun gezileri yer alacak. Ayrıca Bölge Milletvekilleri’nin de bölge ile ilgili Kılıçdaroğlu’na rapor sunması beklenen toplantı da Düzce’nin gölge milletvekili İhsan Özkes’in de Düzce’de takipçisi olduğu konuları gündeme getirmesi bekleniyor.

 Haber; R. BAL