7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerine CHP Düzce İl Örgütü, iddialı gidiyor. CHP İl Örgütü partiye milletvekilliği için başvuru yapan isimleri tanıttı. Tanıtımda CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da katıldı. Aday tanıtım töreninde CHP İl ve İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

CHP’nin aday adayları arasında Eğitimci Abdullah Şahin, Doktor Ali Fuat Şaşoğlu, Ev hanımı Elif Kurnaz, Kızılay eski Genel Müdürü Ömer Taşlı ve Özel Sektörde 28 yıllık Üst düzey Profesyonel Yönetici Zafer Teber bulunuyor. Aday tanıtım toplantısında konuşan Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ak Parti’nin Düzce’de tek alternatifinin CHP olduğunu söyledi.

İPİNİ KOPARAN ADAY OLMUŞ

Özcan, Ak Parti’den aday adayı olanların hepsinin bir amacı olduğunu belirterek aday adaylarının toplam sayısının ikiyle çarpılsa dahi bir Milletvekili Aday Adayı Elif Kurnaz etmeyeceği söyledi. Özcan, “Ak Parti’de ipini koparan aday olmuş. Paralelci değilim demek için aday adayı olanlar var.” Dedi.

CHP’de geçmiş dönemlerde her seçim döneminde aday olan Cemal Çapar, bu kez aday olmamasını esprili bir dille ifade eden Özcan, ‘Düzce bunu nasıl kaldıracak bilemiyorum’ dedi.CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’ta aday adaylarının kalitesini şaşkınlıkla izlediğini bütün aday adaylarının çok değerli olduğunu söyledi. 



CHP Düzce İl Örgütü Başkanı Müjgan Çakman’da 7 Haziran’daki genel seçimlerde yitirilen tüm değerlere dur demek için CHP’nin iktidar olması gerektiğini söyledi. Aday adayları da kendilerine verilen süre içerisinde yapmak istediklerini partililerle paylaştılar.


Haber:Y.SEVER