Cumhuriyet Halk Partisi bir yandan koalisyon görüşmelerini sürdürürken diğer bir yandan da parti içi seçim süreci konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Mustafa İzgin, koalisyon, terör saldırıları ve parti içi seçim süreci hakkında görüşlerini ifade etti. Terör saldırılarında ülke olarak çok büyük bedeller ödediğimizi ifade eden Başkan İzgin, ülke olarak daha fazla bedel ödemeye tahammülümüzün kalmadığını bu yüzden gereken önlemlerin alınarak ulusal güvenliğin sağlanması gerektiğini aktardı.

Koalisyon görüşmeleri ve partilerinin tutumu hakkında düşüncelerini dile getiren İzgin, Türkiye’nin güçlü bir hükümete kavuşması gerektiğini söyledi. “Süreç gösteriyor ki bir koalisyon hükümeti kurulacak ya da yeniden seçime gidilecektir. İçinden geçmekte olduğumuz kritik süreç; toplumsal barışın tehdit altında olması, ekonomik kriz riski ve kapımıza dayanan savaş tehlikesi, Türkiye’nin bir an önce güçlü bir hükümete kavuşması gerektiğini gösteriyor.”
İzgin, kimin kimle koalisyon yapacağı değil hangi ilkeler etrafında koalisyon yapılacağını önemsediklerini sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Mustafa İzgin, seçim tarihleri hakkında bilgi verdi. İzgin, İlçe ve il kongrelerinde oy kullanacak delegeleri belirlemek için askıya çıkarılan üye listesinde süre dün sona erdiğini,  parti içi seçimlerin ilk olarak 15 Ağustos’ta delege seçimiyle başlayacağını paylaştı. 

Haber:Y.SEVER