Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ve basın mensupları Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kısa süre önce Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na getirilen Emre İlhan’ın ev sahipliğindeki iftar programı basın ve yeni başkanların kaynaşmasına vesile oldu.

İl Başkanı Müjgan Çakman’ın istifasıyla İl Başkanı olarak görevlendirilen Mustafa İzgin, iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İzgin, “İslam âlemi için büyük önem taşıyan bu kutsal ayımızı da geride bırakmış bulunuyoruz. Bütün bir yılımızın huzur içerisinde geçmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız her şeyden önemlidir. Ramazanlar insanların birbirini kucakladığı, kini, nefreti, öfkeyi yüreğinden sildiği özel günlerdir. Umarız önümüzdeki süreç içerisinde ramazandan kalan bu hoşluğu bütün aylara yayabiliriz. Dolayısıyla bütün bir yılımız da huzur içerisinde geçmiş olur. Bizler, bizi bir arada tutan ve bin yıllık kardeşlik hukukunun teminatı olan ilkelerden hiç ayrılmadık. Millet olarak bağımsız yaşamak ve parçalanmaz bir bütün halinde var olmak konusunda, irademiz ve kararlılığımız tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermeyecek ve yurttaşlarımızı korumaya ve kollamaya her zaman devam edeceğiz.” dedi.

Gençlik Kolları il Başkanı Emre İlhan ise şunları söyledi: “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, siyasi mücadele biz gençler için vazgeçilmezdir. Fakat bunun yanında hiçbir kırgınlık ve huzursuzluğa sebep olmadan yürütülmesi gerektiğinin de farkındayız. Bizler kardeşlik ve dayanışma duygularının örselenmediği bir, siyaset yapmaktan yana olduğumuzu tekrar belirtmek isterim. Biz Cumhuriyet gençleri olarak, hem bilimde hem siyasette hem de hayatın her alanında var olmaya, yılmadan devam edeceğiz. Genel merkezimizin yürüttüğü ve bizlerin her daim arkasından gideceğimiz siyaset programı ile yarınlara güçlü ve laik bir demokrasiyi bırakacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine, sonsuza kadar bağlı kalacağız ve en büyük eseri olan Cumhuriyete sahip çıkmakta kararlıyız.”