Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ramazan Bayramı için bayramlaşma töreni düzenlendi. CHP İl Sekreteri Faruk Darıyerli, CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, ilçe örgütleri başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Karaüç, Gençlik Kolları üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran törende açıklamalarda bulundu. Her günü farklı kötü haberlerle yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Duran, helikopter kazasında şehit düşen askerleri hatırlatarak bayramın buruk geçtiğini söyledi.

Duran, Merkez İlçe olarak çalışmaları hakkında bilgiler vererek açıklamalarını sürdürdü. “Bayram dolayısıyla ara verdiğimiz merkez ilçenin sandık bazlı örgütlenmesine bayramdan sonra devam edeceğiz. Üyelerden destek bekliyoruz. Mahalle mahalle toplantılar yapacağız. Seçimlere en kısa zamanda hazır hale gelmemiz gerekiyor.”

CHP İl Sekreteri Faruk Darıyerli, şehit haberleriyle bir kez daha sarsıldıklarını ifade ederken bayram nedeniyle bu kez eleştiri de bulunmayacağını belirtti.

Sözü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye getiren Darıyerli çok umutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Temennimiz, Düzce’ye biraz hizmet, siyasete kalite getirmesidir. Sözler yerine getirilsin istiyoruz. Sorunlarla alakalı bir dosyayı bakanlığa sunacağız. Bakanımızdan randevu alıp sunum yapacağız.”

Açıklamaların ardından partililer kendi arasında bayramlaştı.

Haber:Y.SEVER