CHP Düzce İl Başkanlığı, 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimler için, “seçmeni analiz etmeye” yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda hazırlıklarına şimdiden başladı. Düzce’de bulunan bir otelin konferans salonunda dün akşam yapılan toplantıda SÖRE isimli sandık örgütlenmesi sistemi tanıtıldı. Sandık çevresi sorumlularının, kendi oy kullandığı sandıktaki diğer seçmenlerle, seçim dönemlerine ek olarak sürekli etkin iletişim kurabilmek, CHP’nin ortak söylemlerini seçmene doğru anlatabilmek ve gerektiğinde seçmenlere yardımcı olmak üzere oluşturulan sistem aktif olarak faaliyete geçirildi.

Toplantıya CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Başak Tütüncü, Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran, il ve merkez ilçe gençlik kolları ile CHP Düzce İl ana kademe yöneticileri katıldı.



 “Bu sorumlular sandıklarında seçmenin nabzını tutacaklar”

Bu çalışma modeli ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararsız seçmenlere ulaşacağını söyleyen Tozan, şu ifadelerde bulundu:

“Seçimlerde başarılı olmanın yolu seçmenle yüz yüze görüşmekten geçiyor. Bu sorumlular kendilerinin de oy kullandığı sandık çevresinde yaşayan seçmenlerle yakın diyaloga girecekler ve sandıklarında seçmenin nabzını tutacaklar. Buradaki sorumlumuz o sandıkta oy kullanan seçmenin profilini bilmiş olacak. İkinci olarak, sorumluluk bölgesindeki tüm seçmenlerle iletişim kuracak ve partimizin genel politikalarını sandık çevrelerinde anlatacaklardır.”

“Atamalar en kısa sürede tamamlanacak”
Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran konuşmasında “Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta içi sandık çevresi görevlileri atamalarına devam edeceğiz. Düzce ilinde tüm sandıklara en kısa sürede sandık çevresi sorumlusu ataması tamamlanacaktır.” dedi.

“Her zaman oy kullandığımız sandığımıza bu sayede sahip çıkacağız”
Toplantıda SÖRE eğitimi konusunda Parti Okulu Eğitmenlerinden Utku Topçu’nun verdiği eğitim sonrasında konuşan İl Kadın kolları Başkanı İlknur Başak Tütüncü, “Kadın Kolları olarak çalışmayı önemsiyoruz. Partimize katkısının olacağını ve sandık çevresi çalışması ile tüm komşularımızla bağlantı kurup beşeri ilişkilerimizi geliştireceğiz. Sadece seçim zamanı değil her zaman oy kullandığımız sandığımıza bu sayede sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.


Haber: Ö.YILMAZ