Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 1.Sıra Milletvekili adayı Zafer Teber, dün akşam Gümüşova’nın Yeşilyayla Köyü’nü ziyaret etti. 1.Sıra Adayı Zafer Teber İl örgütüyle birlikte Düzce’nin muhteşem doğasıyla ünlü Yeşilyayla Köyü’ne kalabalık bir konvoy eşliğine giriş yaptı. Kalabalık ziyarete CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’ta eşlik etti. Köy kahvesinde CHP’li vekil ve vekil adayını Gümüşova ilçe teşkilatı kapıda karşıladı. Sevgi gösteriyle karşılanan Milletvekili Adayı Zafer Teber köy halkıyla tek tek selamlaştı, sohbet etti.







Köy kahvesinde köylülere seslenen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç yaptığı konuşmada, Düzce’nin Milletvekili adaylarının pırıl pırıl olduğunu söyledi ve kendisine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yol arkadaşı istediğini belirtti.

Milletvekili Adayı Zafer Teber’i köylülere tanıtan Özkoç, Teber’in ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilecek donanıma sahip olduğunu söyledi. “Sayın Teber, kendisini yetiştirmiş ülkenin sanayisini, ekonomisini, kendi toplumunun gerçeklerini bilen, kendi toplumunun ahlakıyla yetişmiş birisidir. Mecliste Engin kardeşi kalktığı zaman ‘bende buradayım.’ Diyecek birinin yanımda olması için size duacıyım. Sizin de bu konuda bize yardımcı olmanızı istiyorum. Bunu sizden istemek için huzurunuzdayım.”


Özkoç’un ardından söz alan Teber, ülkenin içinde bulunduğu durum karşısında elimi taşın altına koyma gereği hissettim diyerek Düzce’nin kendisine bu imkanı verdiğini söyledi. Düzce’nin sorunlarına değinen Teber, mevcut milletvekillerinin Mecliste kürsüyü kullanmadığı için Düzce’nin kasaba görünümünden kurtulamadığını vurguladı.



Teber, son olarak bir milletvekilinde olması gereken özellikleri sıraladı. Teber, “Milletvekili birincisi dürüst ve ahlaklı ikincisi donanımlı üçüncüsü çalışkan ve son olarak vizyon sahibi olmalı bu özellikleri karşılayabileceğimi düşünüyorum. Bu konuda yüzünüzü yere baktırmayacağıma söz veriyorum.” Dedi. Teber ve Özkoç konuşmalarının ardından köylülerle uzun süre vakit geçirdi.

Haber:Y.SEVER