"Düzce il olduğundan bu yana devamlı sürekli 3-0 yapmış" diyerek sözlerine başlayan CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber, katıldığı GÜNLÜK Programı'nda Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandırdı. Teber:"Düzce çok vefalı ancak bu vefa Düzce'ye hizmet olarak geri dönmüyor" diyerek Ak Parti'nin Düzce'yle ilgili icraatlarını eleştirdi. Teber, "Düzce 13 yıldır oy vererek  gösterdiği vefanın karşılığını hizmet olarak geri alamıyor..Kendini ortaya koyamıyor, gösterdiği vefanın karşılığını alamıyor" dedi:

DÜZCE'NİN PROBLEMİ ÇOK

"Düzce'nin bir sürü problemi var.Yol, hastane terminal, kültür merkezi...Problemler yerinde sayıyor.Düzce'de problem varoğlu var..Bir yağmurda otogar girilmez hale geldi." diyen CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber:"CHP Düzce Milletvekili adayı olarak, daha önce meclise girmeden bu problemleri net bir şekilde ve yüksek sesle  ortaya koymakla bazı sorunlara el atıldı.Bu anlamda CHP'nin  sorunların çözümü konusunda meclise girmesi gerekiyor." dedi: 

ÜLKE İYİ İDARE EDİLMİYOR

Seçim sonrası yapılan koalisyon görüşmelerinin Cumhurbaşkanı tarafından engellendiğini ve seçime girmeyi "Tek kişinin istediğini" dile getiren CHP Düzce Milletvekiil adayı Teber:"Ülke ekonomik olarak da siyasi ve sosyal olarak da iyi yere gitmiyor. Ülki iyi idare edilmiyor" dedi:

BİR KÜRT DEVLETİ DAHA GELİYOR

Ülkenin iyi idare edilmediğini yineleyerek dış politikada da ülkenin içinden çıkılmaz bir süreçe doğru sürüklendiğini belirten Teber :"Şu anda ABD'yle Rusya anlaşmış durumda. Hüükmetin haberi yok. Bir tane daha Kürt Devleit kuruluyor Suriye'de" diyerek yeni bir tartışma başlattı:

Seçim sonucunun bir kişi tarafından beğenilmediği için yeni bir seçime gidildiğini dile getiren Teber:"Yapılan anketlere baktığımızda bu tablodan bu seçimden en karlı çıkacak partinin CHP olduğu görülüyor." dedi.

            "EY BAHÇELİ..."

MHP'yi ve özellikle Devlet Bahçeli'nin seçim sonrası ve seçim öncesi söylemlerini de eleştiren CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber, ilk erken seçim kararını verenin de neden koalisyon kurulmadığını dile getirenin yine Bahçeli olduğunu belirterek:"O zaman biz niye yeni bir seçime gidiyoruz Ey Bahçeli" diye sordu:

Haber;E.TAYHAN