CHP-İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı ve eski Başkan Fikret Albayrak'a hem halktan hem de partisinden yoğun destek devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, Başkan Adayı Albayrak'ın seçim çalışmalarına katkı sağlamak ve seçmenle bir araya gelmek için dün Akçakoca'ya geldi.

Akçakoca programı kapsamında ilk olarak CHP ve İYİ Parti ortak seçim bürosunu ziyaret eden CHP’li vekiller, burada İYİ Parti ve CHP’nin ilçe yöneticileri ve ortak belediye başkan adayları Fikret Albayrak tarafından karşılandı.



"Göç edenler CHP'li belediyelerin olduğu kentlere gidiyor"
Seçim bürosu önünde kendilerini karşılamaya gelen çok sayıda vatandaşa hitap eden İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yaptığı konuşmada son yıllarda İstanbul ve Ankara’dan çok sayıda insanın göç ettiğini, göç ederken de CHP’li belediyeler tarafından yönetilen il ve ilçelere gittiklerini söyledi.

"Yüksek Seçim Kurulu’nun sicili bozuk"
31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP’nin büyükşehirleri kazanacağını da kaydeden Tekin, seçimlerde en büyük tehlikenin seçim ve sandık güvenliği olduğuna işaret etti. Bu konuda partiler olarak sonuna kadar azami dikkatle hareket edeceklerini vurgulayan Tekin, "Fakat son iki seçimde sicili oldukça bozuk olan Yüksek Seçim Kurulu’na büyük işler düşüyor." dedi.



"Albayrak en büyük favori"
CHP'li Vekil Tekin, geçen seçimleri kaybeden Fikret Albayrak’ın bir dönem nadasa girdiğini belirterek Albayrak’ın artık seçimleri yeniden kazanmak ve Akçakoca’yı yeniden hak ettiği yere getirmek için en büyük favori olduğunu söyledi.

"İnşallah bir dahaki gelişmizde belediye binasında konuşma yapacağız"
Tekin ayrıca, Albayrak’ın seçimlerden galip çıkacağına olan inancını tekrar ederek, "Seçim sonrasında nisan ayı içinde yeniden Akçakoca’ya geleceğiz ve inşallah belediye binasında bir konuşma yapacağız.” şeklinde konuştu.



"Belediyeyi bir kuruş zarara uğratacak işe girmedik"
Tekin’den sonra söz alan Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak ise kendi döneminde defalarca müfettiş incelemesine uğradığını, 5 inceleme sonucunda mahkemelik olduğunu ama hiç birinde kusurlu görülmeyerek aklandığını söyledi. Albayrak, konuşmasının devamında, "Belediyeyi bir kuruş zarara uğratacak işe girmedik, girilmesine de müsaade etmem.” dedi.

Esnafı ziyaret ettiler
Son olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da halkı selamlayan bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından milletvekilleri beraberinde Fikret Albayrak, İYİ Parti ve CHP heyetiyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ