CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber'in bilbordlarda bulunan  posterlerinin emniyet güçleri tarafından sökülmesinin yarattığı gerginlik söz düellosuna dönüştü..

CHP Adayı Teber, bilbordlardan sökülen posterlerin kendi posterleri olduğunu belirterek:"İnce ayarlarla kurnazca birtakım hesaplarla gidiliyor" dedi.

"Parasını ödediğim şahsi olarak kiraladığım  parti logosu kullanmadan astırdığım posterlerimi indirdiler" diyen Teber, uygulamanın yanlış olarak kullanıldığını savundu ve uygulamanın Ak Parti İlçe Başkanının şikayeti üzerine gerçekleştirildiğini savundu.

            DEVLET BASKISIYLA KARŞILAŞTIK

Mart ayından bu yana bir yığın devlet baskısıyla karşılaştıklarını dile getiren CHP Düzce Milletvekili Adayı Teber:"Önce camilerde propaanda yaptılar yapmadık dediler onları Akçakoca müftüsü yalanladı onları..Arkasından miting günü otobüsleri kaldırdılar.İnsanların mitinge gelmesini engellediler.Ağa mahallesinde Romenlere yemek verdiler gelmesinler diye..Yolu kapattılar.En sonunda Zafer Teber'in resmine tahammül edemez "  diyerek  yaptığı açıklamada CHP mitinginden sonra Akp'nin büyük bir telaş aldığını söyledi.

            HOŞGELDİN AFİŞLERİMİ İNDİRDİLER

Ak Parti'nin tahammülsüz tavırlarının sürdüğünü dile getiren CHP Düzce Milletvekili Adayı Teber, kendi köyüne asılan "Hoşgeldiniz afişlerimi dahi indirdiler" diyerek  "Bu kadar olmaz tahammülsüzlük had safhada.Korku dağları sarmış o gözüküyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber:E.TAYHAN