Yerel seçimler öncesinde partiler seçimlere girecek listelerini oluştururken Cumhuriyet Halk Partisi'nin listesi de belli oldu. CHP'nin aday listesinde Düzce'den Belediye Meclisi için 28 asil adayla birlikte, 3 yedek, 3 kontenjan adayı ismi bulunuyor. Merkezin dışında 3 beldede de meclis adaylarını belirleyen CHP, Beyköyü ve Boğaziçi'nden 9 asil 1 kontenjan, Konuralp'de ise 8 asil 1 kontenjan aday gösterdi. Merkezden gösterilen Belediye Meclisi üyesi adayları arasında, CHP eski İl Başkanı Ahmet Ölmez'in son sırada yer alması dikkat çekerken, listede daha çok emekli öğretmenlerin aday sıralamasına girdiği gözleniyor.

CHP'nin Belediye Meclis Üyeliği Adayları şöyle:

Remzi Günal

Ünsal Karslıoğlu

Hasan Barut

Musa Sarı

Ediz Ünal,

Şinasi Çakır

Nizamettin Ulçay

Ayla Duru

Ayhan Kuyumcu

Alev Öztürk

Derya Taymaz

Ali Seyfettin Oygan

Cengiz Çorman

Atay Yılmaz

Canan Çağatay

İsa Güler

Metin Beyaz

Muhittin Durmaz

Şükran Kaptan

Birsen Demir

Cemal Demirel

Nuray Akbaş

Reşit Çelik

İlknur Başak Tütüncü

Dursun Kap

Sami Durmuş

Ferit Varol

Ahmet Ölmez

Yedek üyeliklerde ise:

Lütfi Aksu, Eyüp Kulbay ve Duran Göktaş bulunurken, kontenjan listesinde ise Nuri Tosun, Bülent Yarar ve Ömer Lütfi Ertürk bulunuyor.

İl Genel Meclis aday listesi ise şu isimlerden oluşuyor:

Naci Özgüner, Hüseyin Dağlı, Cemil Özbek, Mehmet Uğur Nemlioğlu, İshak Kamuk. CHP'nin Beyköy Belediye Meclis adayı olarak gösterdiği asil isimler, Hilmi Sayar, Necdet Bektaş, Kenan Özdemir, Osman Arslan, İsmail Çalışkan, Rahmi Karadoğan, Erol Altun, Osman Çalışkan, Teyfik Sezgin olurken, kontenjan adayı olarak Gülgez Yılmaz gösterildi. Boğaziçi Belediye Meclis üyeliği adaylarının sıralaması, Ramazan Altınışık, Recep Toramanoğlu, Gürsel Kara, Şaban Kılıç, Recep Sağlam, Rafet Büyük, Hikmet Koç, Mustafa Yıldız, Hasan Atik olurken, belde de Afer İnan kontenjan adayı olarak gösterildi.

Konuralp'de ise CHP'nin belediye meclis üyeliği adayları, Halil Yılmaz, Alaettin Gürel, İrfan Öztürk, Halil Sevinç, Hasan Cavit Baş, İrfan Bilgin, Haydar Sert, Turhan Alp olarak belirlendi. Bu belde de Hamiyet Çakmak kontenjan adayı olarak gösterildi.