ÜSLUBUMUZU DEĞİŞTİRMEMİZ GEREK


Bayram, her alanda ilkleri yaşatıyor. Cumhuriyet Halk Partisi bayramlaşmasında Bolu Milletvekili Tanju Özcan konuşma yaparken iktidar partisi temsilcileri salondan içeri girdi. İki parti üyelerinin bayramlaşmasının ardından herkes yerlerine oturdu.
Bolu Milletvekili Tanju Özcan “ Öncelikle buraya hoş geldiniz çok mutlu oldum. Ama burada ben konuşmaya başlamıştım. Tam iktidarı eleştirmeye başlayacaktık. Ama buraya siz pat diye gelince tabiî ki üslubumuzu değiştirmemiz gerekiyor” dedi.
Tanju Özcan’ın bu konuşmasından sonra salonda başta iktidar partisi temsilcileri başta olmak üzere CHP’liler de büyük kahkaha attı.

 

İLKLERİN BAYRAMI


Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adaylıklarında ismi zikredilen isimler tek tek sahneye çıkmaya başladı. Bayramın birinci günü Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu’nun Belediyenin bayramlaşmasına ilk defa katılarak tüm çalışanlarla bayramlaşması, konuşma yapması ve çekilen fotoğrafta Düzce Belediye Başkan Aday Adayı olacağı söylenen Metin Kaşıkoğlu ile birlikte yan yana ön saflarda yer alması Düzce Belediye Başkan Adaylığına ısınmaya başladığı şeklinde yorumlandı.
CHP’nin bayramlaşmasına da AK Parti’nin ani ziyaretiyle bir ilk daha yaşanarak iki parti arasında yerel seçimlerde çekişme yaşanacağına işaret edildi.

 

Haber; G.KARDUZ