Yerel seçimlere az bir süre kala aday adaylığı başvurularında en hareketli ilçelerden biri de Çilimli olarak görülüyor. İlçe Belediye Başkanlığı için bugünde Mehmet Sabit Uğurlu aday adaylığı başvurusunda bulundu. Çilimli Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu Ak Parti Çilimli İlçe Başkanlığına yapan Uğurlu Çilimli'den Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuran 6. isim oldu.

Ak Parti Çilimli İlçe Başkanı Cengiz Işık “ Çilimli İlçe Teşkilatımıza şuan resmi olarak müraacat eden 6 aday adayımız var. Ak Parti'den aday adayı olmak bir erdemliktir. Çilimli'ye hizmet yarışında bende varım dediği için Çilimli halkı ve teşkilatım adına Mehmet Sabit Uğurlu teşekür ediyorum”dedi.

Mehmet Sabit Uğurlu resmi başvurusunu yaptıktan sonra ilk konuşmasında Çilimli'ye hizmet sözü verdi. Uğurlu, “Çilimli Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurumu yaptım. Amacım Çilimli'ye daha iyi hizmeti getirmek ve halkımızın bana olan güvenini icraata dökmek. Parti tarafından aday gösterildiğimde yüksek oranda seçimi kazanabilme, bilgim, tecrübem dürüstlüğüm ve çalışkanlığım ile halkımızın güvenine layık olacağıma, Çilimli'ye en iyi hizmetleri vermek için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum”şeklinde konuştu.

Çilimli'den Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan diğer isimler Erdoğan Karslıoğlu, Aydın Arabacı, Hüseyin Çelebi, Muhsin Yavuz ve mevcut Başkan Mehmet Acar olurken Uğurlu ile birlikte aday adayı sayısı 6'ya yükseldi.

Diğer taraftan Ak Parti Çilimli İl Genel Meclis üyeliği ve Belediye Meclis Üyelikleri içinde başvurular oldu. Ak Parti Çilimli İl Genel Meclis Üyeliği için Refa Aydın, İsmail Akalın, Necmettin Kavak, Mustafa Tok ve Tahsin Sezer resmi başvurularını yaptı. Ak Parti Çilimli İl Genel Meclis Üyeliği için resmi başvurusunu yapan bu 5 ismin yanı sıra Ak Parti Çilimli Belediye Meclis Üyeliği için sadece Fatma Varol resmi başvuruda bulundu.