Yerel seçimler sürecinde özellikle Ak Parti'nin ilçelerdeki aday adayı sayıları da günden güne artış gösteriyor. İlçeden bugünde Aydın Arabacı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Çilimli ilçesine daha iyi bir hizmet vermek için Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu ifade eden Aydın Arabacı, yerel seçimler sürecinde amacının önce Belediye Başkan adayı, sonrada Belediye Başkanı olmak istediğini belirterek, “Önümüzdeki süreci daha iyi değerlendirerek, çalışmalarımı bu doğrultuda sürdüreceğim. Amacım, Ak Parti Genel Merkezi'nin de ön gördüğü taktirde önce Belediye Başkan Adayı, sonrada Belediye Başkanı olmak. Belediye Başkanı olduğum taktirde de, ilçemize daha iyi hizmet edebileceğime inanıyorum. Bu yönde bazı projelerim var” dedi.

Ak Parti Çilimli İlçe Başkanı Cengiz Işık ise, yerel seçimler için hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, “Yerel seçimlerde, Ak Parti'nin Çilimli ilçesinde başarılı olacağına inanıyorum. Yerel seçimler için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. İlk etapta seçimlerde bütün sandık görevlilerimizi belirlemeye çalışıyoruz. Biz İlçe teşkilatı olarak, bütün Belediye Başkan aday adaylarımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bundan Kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Aydın Arabacı'nın Belediye Başkanlığına başvuruda bulunmasının ardından Ak Parti'nin ilçede aday adayı sayısı 6'ya yükseldi. Saha önce de Erdoğan Karslıoğlu, Mehmet Sabituğurlu, Mehmet Acar, Muhsin Yavuz ve Hüseyin Çelebi, Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.